Nyheder

Virksomhedsordning til effektiv forebyggelse og behandling

Ifølge den seneste opgørelse fra Sundhedsstyrelsen, så har 25% af de voksne danskere et for højt stressniveau. Jan Lorentzen, seniorchefkonsulent og fagleder for psykisk arbejdsmiljø i DI, mener at de danske virksomheder kan gøre mere. 

Vil I yde en ekstra indsats for at minimere stress på jeres arbejdsplads og forebygge sygefravær? Så læs med her og gør dét mere, der kan vende bøtten. 

Mit navn er Rasmus Højsgaard, jeg er kropsterapeut og lige nu tilbyder jeg en virksomhedsordning, hvor I får mulighed for at forebygge stress, fysiske og psykiske problematikker, der kan opstå for jeres medarbejdere. 

Hvad kan jeg hjælpe med? 

Kropsterapi helt konkret

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, som ser det hele menneske. Her fokuseres der på psykiske og fysiske problemstillinger, men i høj grad også sammenhængen mellem disse. Det vil sige, har du problemer med stress, angst, depression eller andre traumer, så sætter det spor i kroppen i form af spændinger. Ved afspænding kan du give slip på problemer. Det kan også være du bare har brug for at afspænde kroppen, og blot komme helt ned og slappe af.

Kropsterapi som en mulighed for de ansatte i virksomheden

Med kropsterapi som tilbud til de ansatte har i mulighed for at forebygge stress, og diverse fysiske problematikker i forbindelse med arbejdet og det udenom. Det kan være spændingshovedpine, ondt i nakken, ryg og andre problemer, hvor kroppen respondere på et psykisk press. 

Jeg arbejder med fra fødderne og helt op til hovedet. Hvilket giver mig muligheden for at møde det enkelte mennesker lige der, hvor deres problemstilling er. 

Hvad kan jeg gøre for jer? 

Et godt eksempel på hvad jeg vil kunne gøre for jeres virksomhed, er at jeg i bund og grund kan spare jer for sygedage. Stress bliver efterhånden betegnet som en folkesygdom, selv om at det ikke er en sygdom, det er i virkeligheden bare et symptom på længere varigt pres. Presset kommer som ofte fra en selv. Ved at sammenkæde krop med psyke igennem kropsterapi, opnås effektiv behandling af stress. 

Skal vi snakkes ved? 

+45 22 42 21 92

Kropsterapi@rasmushojsgaard.dk

www.rasmushojsgaard.dk