Om

Rasmus Højsgaard

Jeg er født og opvokset i Hobro. Jeg er ud af en skilsmissefamilie med en masse søskende på kryds og tværs. Jeg har gået på Rosendalskolen i Hørby, hvor jeg var et meget aktivt barn, der både har gået til fodbold, badminton, håndbold og gymnastik.

Efter folkeskolen gik jeg på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole på Djursland, hvor jeg fandt glæden ved mad og cykling, og efter 10. klasse startede jeg på kokkeuddannelsen i Aalborg. Jeg er uddannet fra Nørlunds Gæstebud/Casa Kåtrup. Herefter søgte jeg mod Aarhus og fik job ved Stubbs Gastronomi i Risskov.

Jeg stoppede som kok i 2017 for at holde en tænkepause. Jeg endte med at bruge 2 år på min fars gård lidt nord for Hobro, hvor jeg var fodermester for klimastalden.

I løbet af årene var min krop begyndt at snakke lidt til mig, og jeg begyndte at få kropsterapi af min gode ven Niels. Det virkede vildt spænende, og jeg tog springet ud i kropsterapien og startede på Totum kropsterapi uddannelsen i januar 2020 og afsluttede den i maj 2021.

Jeg Behandler nu tirsdag eller efter aftale i

Velofit Sankt Pauls Kirkeplads 9, 8000 Aarhus

Jeg bor i Aarhus i en lille lejlighed. Udover mit arbejde med kropsterapi, cykler jeg en del i min fritid. 

Kontakt mig