Nyheder

På tur med Team ColoQuick

Maj er en travl måneds, jeg har fået en ny opgave på mig. En opgave jeg syne er vildt spænende og sjov. 

Jeg har nemlig fået muligheden for at hjælpe rytterne på Team ColoQuick. Jeg har allerede i sidste weekend været i norge, for at hjælpe dem til to UCI løb. Opgaven er at være soigneur og massør, så opgaverne spænder vidt, alt fra at køre en masse bil, vaske biler, lave mad og ikke mindst sørge for at deres kroppe kan præstere optimalt. 

Mit fokus for en cykelrytter det skal performe er at vejrtrækningen er god, og at der er plads i maven til at der kan være en god dyb vejrtrækning, og at deres ben er afspændt. 

Allerede den 22 maj tager vi afsted igen hvor udfordringen er Tour of Norway, det ser jeg frem til som en stor udfordring og en kæmpe oplevelse, da de skal køre mod 10 af de bedste hold i verden fra world touren. 

Jeg vil forsøge at finde tid til at tage lidt billeder og fortælle om min oplevelse når jeg kommer hjem igen. 

Ønsker du at performe bedre på din cykel eller andre steder i livet er korpsterapi en god mulighed for det, så tøv ikke og kontakt mig eller booke en tid til en behandling i Aabyhøj eller i Velofit i hjertet af Aarhus.