Kropsterapi

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, som ser det hele menneske. Her fokuseres der på psykiske og fysiske problemstillinger, men i høj grad også sammenhængen mellem disse. Det vil sige, har du problemer med stress, angst, depression eller andre traumer, så sætter det spor i kroppen i form af spændinger. Ved afspænding kan du give slip på problemer. Det kan også være du bare har brug for at afspænde kroppen, og blot komme helt ned og slappe af.

Kropsterapi er i virkeligheden den bedste restitution for kroppen og hovedet, hvad end du bruger det i forbindelse med sport eller blot som en pusterum i dagligdagen.  

Smerter kan fjernes med kropsterapi
Smerter kan fjernes med kropsterapi

Hvordan foregår en behandling?

En behandling varer 50 minutter og koster 700 kr.
Behandlingen starter med en kort samtale, hvorefter det foregår på briksen. Der tages udgangspunkt i det hele menneske med forbehold for dagsordenen.

Klippekort til Kropsterapi.
5x Kropsterapi til 3000 kr. normalpris 3500 kr.
Jeg opretter et klippekort til dig ved første behandling, og hjælper dig med at få fordelt behandlingerne efter dit behov. Klippekortet skal bruges inden for 6 måneder.

HjemmeBehandlinger tager ca. 80 minutter og koster 900 kr.
Jeg kommer med Briks, Langer, tæpper og en skammel. Jeg sætte det op hjemme ved dig, hvor efter behandlingen starter. Efter Behandlingen pakker jeg ned igen.
Gratis Kørsel i Aarhus Uden for Aarhus er prisen på kørsel 1,90 pr kørt km.