Nyheder

En stresset verden

En stresset verden

Vi lever i en verden, som efterhånden handler om at præstere bedst muligt på alle parametre. Vi vil gerne klare os godt i skolen og på arbejdet, samtidig med, at vi gerne vil opretholde en perfekt facade ud ad til. 

De sociale medier fortæller os konstant, hvordan vi skal se ud – og ikke se ud. Dette kan lægge et pres på skuldrene af mange, som hele tiden forsøger at tilpasse sig ‘normalen’. Dette kan godt stresse mange mennesker, men især den yngre generation lider under den voksende indflydelse de sociale medier har. 

Foruden at skulle leve op til forventninger fra sig selv, venner og familie, er det for mange også vigtigt at leve op til de normer og standarder, der bliver sat på de sociale medier. Går jeg nu i det rigtige tøj? Laver jeg de rigtige ting? Lægger jeg de rigtige billeder op? 

Det tager næsten vejret fra én blot at skrive dette, men for nogen har det større konsekvenser. For husker du ikke at trække vejret og mærke efter, så risikerer du at blive stresset og måske endda ked af det. Du kan føle, at du ikke kan se fremtiden, og det hele kan måske føles lidt gråt og trist, selvom du prøver at smile for at udvise overskud. 

Dette er du på ingen måde alene om, og mange unge oplever stress og manglende overskud i hverdagen. 

Med en kropsterapeutisk behandling kan vi sætte fokus på alt det der betyder noget for dig i livet. Samtidig kan du lære at finde roen og sige fra, når du bliver for presset eller stresset.