Nyheder

En anbefaling fra en klient

Jeg har fået en anbefaling fra en klinet, som jeg synes kunne være sjov at dele med jer der læser med.

Jeg har behandlet Erica igennem en længere periode, hun har været på en helt vild spænende rejse som har være sjov at følge.
Hun har sendt følgende tekst til mig:

Jeg havde fået anbefalet at prøve en kropsterapeutisk behandling hos Rasmus Højsgaard, og vidste ikke så meget om selve behandlingsformen, men var åben for at prøve noget nyt. Allerede efter første behandling mærkede jeg en ro, og en følelse af at være til stede i min krop, som jeg ikke havde mærket meget længe.

Derfor besluttede jeg at prøve et længere forløb med regelmæssige behandlinger, og det har været en af de bedste beslutninger jeg har truffet; jeg oplever at min krop og mit sind spiller sammen på en helt ny og harmonisk måde, fysiske spændinger som rygsmerter er væk, min tendens til ”tankemylder” er reduceret meget kraftigt, og jeg føler en tilstedeværelse i nuet, som jeg har søgt efter i mange år. Kort sagt er jeg blevet meget bedre til at mærke hvad der føles rigtigt, og så være i stand til at handle derefter.

Som sidegevinst er jeg blevet røgfri, dyrker regelmæssig motion og sover dejligt om natten.

Jeg kan give kropsterapi ved Rasmus Højsgaard mine allerbedste anbefalinger; Rasmus er en utrolig dygtig behandler, og har en evne til at skabe ro og tryghed under behandlingen, så man hele tiden føler sig tryg og taget vare på.

Erica Grainger.

Lyder det som noget for dig så kan du booke en tid eller kontakte mig her og høre mere om jeg kan hjælpe dig.