Nyheder

Accepterer du smerte?

Accepterer du smerte?

Accepterer du også smerte? Det gjorde jeg. Jeg gik rundt med konstant smerte i min skulder- og nakkeregion i 2-4 år. Jeg havde egentlig accepteret, at det nu engang var sådan det var. Dog gik jeg rundt med en lille stemme i baghovedet, der sagde, at det simpelthen ikke kunne være rigtigt. Jeg er i tyverne, og der er godt nok lang tid tilbage af livet – især med konstante smerter.

Herigennem opstod mit møde med kropsterapien. Efter første behandling kunne jeg mærke en markant forbedring. Jeg fik behandlinger over et stykke tid, og det hjalp mig utroligt meget, og gav mig troen på at smerterne nok skulle gå væk.

I dag er jeg stort set uden smerter, og ved at huske mig selv på at sænke og slappe af i skuldrene flere gange dagligt er jeg smertefri.

Så går du rundt med smerter i skuldrene eller andre steder i kroppen, som du bare har accepteret, så fortvivl ej. Jeg kan med stor sandsynlighed hjælpe dig til at få et mere smertefrit liv.